HENINEN.NETRAATTEEN PORTTIUuttaHankeMuistopantheonTutkimusretkiMediaJoukkoviestiLinkkejäVieraskirjaSotatapahtumatKuviaDokumentitSota ja kohtalotMuisto ja lakiMuseoiden yhteistoimintaMatkailu
Valentina Markova
Karjalan Tasavallan kulttuuriministeriön historian ja kulttuurin muistomerkkien suojelun ja käytön valtiollisen keskuksen varajohtaja, koulutukseltaan historiantutkija, valmistunut Petroskoin yliopistosta, työskennellyt 27 vuotta Karjalan kulttuurilaitoksissa
Valentina Markova

Karjalan Tasavallan kulttuuriministeriön
historian ja kulttuurin muistomerkkien suojelun ja käytön valtiollinen keskus

Eräs keskuksen toiminnan pääsuunnista on sosiaalisia ja kulttuurisia projekteja ja Karjalan kulttuuriperinnön kohteiden informaatioedistämistä.

Keskus järjestää historian ja kulttuurin muistomerkkien käytön kansainvälistä toimintaa kulttuuri- ja matkailutarkoituksissa, johtaa ja toteuttaa projekteja, jotka ovat suunnattu sotahistorian kohteiden mukaan vetäminen sosiaalis-taloudelliseen ja kulttuuritoimintaan.

V. 1999-2000 keskus osallistui Matkailun kehittäminen Karjalan tasavallassa Sinisella tiellä (historiallis-kulttuurisia ja luonnonnähtävyyksiä) -projektin toteuttamiseen, jonka aloitteentekijänä oli Sininen tie -kansainvälinen yhdistys ja joka oli lisäprojektina KASPNET -ohjelmaan (EU Interreg II-C rahoitus).

Osoite:
Malaja Slobodskaja-katu, 185035, Petroskoi, Karjala, Venäjä.

Johtaja:
Dybin Vladimir

Puhelin:
+7 (8142) 766074

E-mail:
loger@onego.ru

URL:
monuments.karelia.ru

© Raatteen Portti Museo, Suomussalmen kunta, 2002–2004
© Karjalan Opettajien Jatkokoulutusinstituutti, 2002–2004
© Heninen.net, 2002–2017