HENINEN.NETRAATTEEN PORTTIEnglishРусскийUuttaHankeMuistopantheonTutkimusretkiMediaJoukkoviestiLinkkejäVieraskirjaSotatapahtumatKuviaDokumentitSota ja kohtalotMuisto ja lakiMuseoiden yhteistoimintaMatkailu
Uutta

11. tammikuuta 2004 hankkeen Venäjän koordinointiryhmä sai kirjeen Z.E.Pokropivnajalta Ukrainasta Zhitomirin alueen Ruzhinskin piirin Ruzhinin kylästä. Kirjeessään Zinaida Evstafievna pyysi ottamaan selvää isänsä Evstafi Sidorovich Tyshkevichin (s.1906) kohtalosta. Tyshkevich on hänet palvelukseen kutsuneen sotakomissariaatin tietojen mukaan kadonnut tietymättömiin. Projektin avulla Pokropivnaja toivoo erityisesti löytävänsä isänsä hautauspaikan ja näin säilyttävänsä tämän muiston.

Evstafi Sidorovich Tishkevich
1930-luvun lopulla. Evstafi Sidorovich Tishkevich

Isäni Tyshkevich Evstafi Sidorovich (s.1906) oli kotoisin Berezjankan kylästä, Zhitomirin alueen Ruzhinskin piiristä. Vuonna 1939 hänet kutsuttiin sotapalvelukseen. Evstafi Sidorovich osallistui talvisotaan ja on hänet palvelukseen kutsuneen sotakomissariaatin tietojen mukaan kadonnut tietymättömiin. Tarkempia tietoja hänestä minulla ei ole.

Pyydän auttamaan minua löytämään isäni hautauspaikan.

Terveisin, Zinaida Evstafievna Pokropivnaja


Interreg IIIA Karjala

Suomussalmen kunta


Karjalan Tasavalta
© Raatteen Portti, 2002–2004
© Karelian Institute for the Development of Education, 2002–2004
© Heninen.net, 2002–2020